Diner
Van voor-, hoofd- en nagerechten tot burgerplanken en maaltijdsalades.
Menukaart diner
Soepen “huisgemaakt”
Gebonden tomatensoep
Met balletjes. (ook in vega versie)
Doesburgsche mosterdsoep
Met spekjes
Uiensoep
Met brood, gegratineerd met kaas (vega)
Snert met roggebrood en spek
Seizoensgebonden
Wisselsoep
“Onze huisgemaakte soepen worden geserveerd met brood.”
Voorgerechten
Carpaccio van ossenhaas
Met pijnboompitten, truffelmayonaise of pesto en Parmezaanse kaas
Gerookte zalm op toast
Met roomkaas en wakamé salade.
Gebakken gamba’s
Bruchetta trio
Met Parma ham, Brie en tomatensalsa (ook vega)
Champignons Dordogne
In bierbeslag met huisgemaakte knoflookdip
Bietensalade met geitenkaas
Met walnoten en balsamico
Brood met smeersel
Vlees – en kipgerechten
Tournedos
Schnitzel
Herberg schnitzel
Geserveerd met ham, ui en gesmolten kaas
Vordens runderstoofpotje
Van rundvlees, champignons, ui en prei
Bavette van de grill
Kip gele curry
Met rijst.
Huisgemarineerde spareribs
Met knoflook- of cocktailsaus
Biefstukspies “stroganoff” 400gr. 'Specialiteit van het huis"
Geserveerd met friet en frietsaus
Kippendijsaté
Huisgemarineerde buikspek
Trio van vlees
Kip, rund en varkensvlees.
Laat u verrassen door de kok!
Angus Burger
Burger met broodje, tomaat ui, augurk en bbq-saus
Diverse extra sauzen
Champignonsaus, pepersaus, stroganoffsaus, mosterdsaus of dillesaus.
Visgerechten
Kabeljauw
met mosterdsaus
Zalmfilet
Met dillesaus
Gamba’s uit hun jasje
Gebakken in knoflook
Sliptong à la meunière
3 stuks, gebakken in roomboter
“De visgerechten worden geserveerd met friet en frietsaus
Vegetarische gerechten
Groentequiche
Gevuld met seizoensgroenten en frisse salade
Gele curry met rijst
Met cashewnoten, ananas, zoet/zure saus
Veganistische groente risotto.
“De vegetarische gerechten worden geserveerd met een frisse salade
Extra bij te bestellen;
Gebakken aardappelen met spek en ui
Rauwkost
Appelcompote
warme groenten
Friet en mayo
Gebakken champignons
Boerengarnituur
Kruidenboter
Rijst
Maaltijdsalades
Kipfilet
Brie
Biefstukpuntjes
Gamba’s
Carpaccio
Gerookte zalm
“Alle salades worden geserveerd met brood”
Desserts
Notenkraker
Pistache ijs, walnotenijs en notentaart.
Choco festijn
Vanille-ijs met warme chocoladesaus, chocolademousse
Cherry lady
Monchou met kersen, Bastogne en kersenijs.
Crème brûlée van steranijs
Van steranijs met malaga ijs
Tiramisu
Met pecannoten
Vruchtensorbet
3 soorten sorbetijs en verse vruchten
Coupe Tricolore
Vanille-, aardbei- en chocolade ijs
IJskoffie
Lemon Cheesecake
Met limoenijs
Kinderijs
Met verrassing.